Duel i heshtur – Film shqiptar

 

Filmi Duel i heshtur është film i metrazhit të gjatë i prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” ne vitin 1967. Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Nasho Jorgaqi, Muzika: Nikolla Zoraqi. Personazhet kryesore jane Rahmiu, Islami dhe marinari Skender Guri.Te dy sebashku kapter Rahmiu dhe Islami rrembejne anijen ushtarake me qellim emigrimin per ne Itali. Por Skender Guri eshte kundra kesaj gjeje dhe ne luften me ted y keta arrin ta ktheje anijen perseri ne Shqiperi.Interpretojnë Rikard Ljarja Ndrek Luca Reshat Arbana Bujar Kapexhiu

.

Previous Post

Enderr per nje karrige – Film shqiptar

Next Post

Duaje emrin tend – Film shqiptar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *