Dhe vjen nje dite – Film shqiptar

 

 

Filmi “Dhe vjen një ditë”eshte prodhim i vitit 1986. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço Muzika: Thoma Simaku. Personazhi kryesor eshte ekonomisti Llano Bleta. Ai mbaroi studimet ne kryeqytet aty ku dhe u punesua si dhe ndertoi familje. Gradualisht Llano shkeputi marredheniet e tij me fshatin e tij te lindjes dhe me gjithe te afermit e tjere. Llano u dha shume pas punes dhe gradualisht u perfshi ne rrjedhen e jetes se kryeqytetit duke u dhene keshtu edhe pas nje jete me te rehatshme.Kjo shkeputje e tij vihet re edhe nga gjithe shoket dhe miqte e tij te vjeter dhe me te mire te cilet nuk e perkrahin aspak por e qortojne per kete fakt. Aktorë kryesorë: Rajmonda Bullku Xhevdet Ferri Demir Hyskja Liza Laska

.

Previous Post

Dimri i fundit – Film shqiptar

Next Post

Debatik – Film shqiptar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *