Cifti i lumtur – Film shqiptar

.


Filmi-komedi i metrazhit të gjatë nga regjisori Piro Milkani “Çifti i lumtur” është prodhuar më 1975. Filmi eshte vene ne skene sipas komedise me te njejtin emer nga Bik Pepa. Skenari nga Kiço Blushi dhe Piro Milkani. Muzika: Agim Krajka. Eshte një komedi për jetën e viteve ‘70 te Shqiperise se asaj kohe. Behet fjale per dy të rinj që vijnë nga besime të ndryshme fetare te cilet vendosin të martohen me njëri tjetrin.Kete gje ua bejne te ditur prinderve te tyre. Kur takohen dy baballarët, i ati i djalit krijon gjithfarë situatash komike pasi nuk e fsheh dot se nuk e do vajzën që vjen nga “një fe tjetër”. Por më në fund ai dorëzohet.

.


3 Responses to “Cifti i lumtur – Film shqiptar”

  1. gentian vasaj says:

    like

  2. genta says:

    shum,mir

  3. Genta says:

    Very nice movie

Leave a Reply