Brazdat – Film shqiptar

Brazdat është film drame i regjisorit Kristaq Dhamo, prodhuar më 1973 në Shqipëri. Regjia: Kristaq Dhamo. Skenari: Dhimitër Xhuvani. Muzika: Shpëtim Kushta. Marta është një vajzë e re energjike e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim burri i saj Ademi i cili do ta ketë Martën shoqe pune dhe do të ngasin të njëjtin traktor e inkurajon këtë dëshirë të Martës. Por më pas familja e re ka probleme Marta zbulon karakterin e vërtetë të Ademit i cili jepet shumë pas interesave vetjake. Aktorë kryesorë Pandi Siku ,Besa Imami, Elida Topçiu ,Astrit Çerma, Muhamet Sherri, Albert Verria, Ilia Shyti dhe Suzana Zekthi.

.

Previous Post

Balle per balle – Film shqiptar

Next Post

Apasionata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *