TOMKA DHE SHOKET E TIJ – FILM SHQIPTAR PER FEMIJE

.

Tags: , , ,
Previous Post

SHOKU YNE TILI – FILM SHQIPTAR PER FEMIJE

Next Post

MIMOZA LLASTICA – FILM SHQIPTAR PER FEMIJE

Comments

    • gesa
    • November 21, 2011
    Reply

    shum filma te mir hyni shikoni edhe ju keta filma shqiptar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *